Skip to main content

Albert Kleijntje

De jeugdige Katsenaar Dimitri Nijsse heeft het voorstel om een buurtsuper te starten ingediend bij de Dorpsraad. Dit idee is door de Dorpsraad opgepakt en samen met hem uitgewerkt. Dankzij de samenwerking van Albert Heijn Kamperland, de Dorpsraad Kats en de Commissie van Beheer van dorpshuis `De Vriendschap` en de gemeente Noord-Beveland wordt dit mogelijk gemaakt. Een groot aantal vrijwilligers, zonder wie deze buurtsuper niet kan draaien, hebben zich aangemeld.

Openingstijden:

Dinsdagmiddag en – avond: 16.00 -18:30 uur
Donderdagmiddag en – avond: 16.00 -18:30 uur
Zaterdagochtend: 10.00 -12.00 uur

Je kunt nu ook via PIN betalen!

De winkelruimte is ook bedoeld als ontmoetingsplaats waar men met een kopje koffie/thee een praatje kan maken met dorpsgenoten. We denken dat dit bijdraagt aan de leefbaarheid van ons dorp. Met Albert Heijn Kamperland is bovendien afgesproken dat zij een deel van de verkoopprijs aan ons laten, zodat we voor het dorp inkomsten kunnen creeren die door de Dorpsraad in overleg met de dorpsbewoners kunnen worden ingezet.

Naast mogelijkheid om boodschappen te doen bij de buurtsuper `Albert Kleijntje` kun je ook bestellingen doen via de buurtsuper. De boodschappen worden dan bezorgd bij `Albert Kleijntje`, waar ze opgehaald kunnen worden. Eventueel kan ook aan huis worden bezorgd. Dit is mogelijk door een e-mail te sturen naar ahkamperland@gmail.com. De boodschappen worden dan de volgende morgen tussen 8.30 uur en 9.15 uur bezorgd.

Je bestellingen kun je doorgeven in de buurtsuper of maak een bestellijst aan op www.ah.nl
Je zult zien dat er niet wordt geleverd op postcode van Kats. Dit komt omdat dit via de landelijke AH-site gaat. Dit staat los van Albert Heijn Kamperland. Je kan deze site wel gebruiken om een bestellijst te maken, echter moet je die dan niet op de site verder verwerken en betalen. Sla de lijst op op je eigen computer en mail deze onder vermelding van naam en adres door naar: ahkamperland@gmail.com
Geef wel aan of je de bestelling ophaalt bij `Albert Kleijntje` of thuis bezorgd wilt hebben.

Mocht je producten missen in het assortiment, geef dat dan aan.

Kijk voor meer info op :
https://www.facebook.com/groups/534107364045590